neděle 9. ledna 2011

Obamova administrativa se pohybuje vpřed s unikátní ID internet pro všechny Američany, ministerstvo obchodu, aby systém hlavy nahoru

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/09/obama-administration-moves-forward-with-unique-internet-id-for-a/:
Prezident Obama dal najevo, že bude dávat Spojené státy ministerstvo obchodu úřad přes navrhované národní kybernetické bezpečnosti opatření, které by znamenalo dávat každý Američan jedinečné identity online. Ostatní kandidáti již bylo uvedeno na hlavu nového systému zahrnuty NSA a ministerstva vnitřní bezpečnosti, ale oznámení, že ministerstvo obchodu bude mít práci by prosím skupiny, které vyvolaly obavy z bezpečnostní agentury dělají dvojitou povinnost v oblasti policejní a zpravodajské práce . Takže, co o této jedinečné identifikační číslo budeme všichni se dostat? No, i když detaily jsou stále dost sporý, americký ministr obchodu Gary Locke, mluví na akci na Stanford institutu, zdůraznil, že nový systém by neměl být blízký občanský průkaz, nebo vláda řízený systém, ale že by zvýšila bezpečnost a snížit potřebu, aby lidé pamatovat desítky hesel online. Omlouváme se, Locke, zní to jako vnitrostátní identifikační systém k nám. Mimochodem, Obamova administrativa je v současné době připravuje, co je to dabovaný Národní strategie pro důvěryhodných identit v kybernetickém prostoru, kterého se očekává na odboru obchodu za pár měsíců. Budeme vás průběžně, jestli se něco děsivého či chladné stane.

Obamova administrativa se pohybuje vpřed s unikátní ID internet pro všechny Američany, ministerstvo obchodu, aby systém hlavy se původně objevila na Engadget na ne. 09.01.2011 13:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje CBS zprávy | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat