neděle 9. ledna 2011

Tribuna je Mosaic aplikace přináší elegantní média agregace na Windows 7 tablet, brzy na Windows Phone 7

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/09/tribunes-mosaic-app-brings-elegant-media-aggregation-to-windows/:
Tribune je stěží první mediální monolit zkusit něco takového , ale více , tím lépe, ne? A pro jednou, firmy za cíl poskytnout elegantní, užitečné agregátor novinek pro platformu nejsou uvedeny IOS. Mosaic je čerstvý software, navržený táhnout za jeden provaz zprávy a informace z nejrůznějších zdrojů do tablet Windows 7-umístěný. Alespoň, že to, co jsme hádat. Podle oficiální tiskové zprávy, bude to k dispozici pro použití "s Microsoft Windows Mobile 7-založené tablety" začíná 31. ledna a pokud lidé v Redmondu mít ještě další OS v rukávu, budeme hádat, prostě znamenají Win7 břidlice. Kromě toho bude společník aplikace pro Windows Mobile 7, IPAD a Android se po krátké době, a to jistě zní, jako kdyby obě verze bude zcela zdarma.

Pokračovat ve čtení Tribune je Mosaic aplikace přináší elegantní média agregace na Windows 7 tablet, brzy na Windows Phone 7

Tribuna je Mosaic aplikace přináší elegantní média agregace na Windows 7 tablet, brzy na Windows Phone 7 původně objevila na Engadget na ne. 09.01.2011 10:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Mosaic Tribune | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat