neděle 9. ledna 2011

PlayStation Telefon velikosti s mnoha zařízeními v jiné podrobný náhled čínštině

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/08/playstation-phone-sized-up-with-numerous-devices-in-another-in-d/:
Dobře, teď to začíná být směšné. Bylo to doslova méně než 48 hodin, protože jsme viděli první in-hloubkové čínsko-jazyk náhled Sony stále ještě-k-být-potvrzeno PlayStation telefon , a věřte tomu nebo ne, máme ještě jeden. (Naše bydliště překladatel Richard Lai navrhne, že toto by mohl být stejný PS Telefon zrovna prošel kolem různých webových stránek.) Je to jen tak dlouho, a pravděpodobně, stejně jako in-hloubkové s absolutní ton srovnání fotky s PSP Go, lineup Xperia, DSi, Droid ... seznam pokračuje. Hodně z toho, co je psáno, je stejná, a PlayStation Pocket app je stále záhadou. Náhled se říci, třetina-party emulátor byl stažen a testovány, s 70 procent úspěchu, ale to dělá ne vlastně říci nám něco. Každopádně, i když nevíte, čínské, udeřil do zdroje a slunit na slávě tuny více fotek.

[Díky, Shaun]

PlayStation Telefon velikosti s mnoha zařízeními v jiné podrobný čínský náhled původně objevila na Engadget na So. 08.01.2011 23:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje TGBus | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat