neděle 9. ledna 2011

NetTalk TV dodat à la carte HD televizních programů?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/09/nettalk-tv-to-deliver-a-la-carte-hd-television-programming/:
NetTalk nemá přesně dělal to snadné pro svět věřit ve všech svých nároků, ale věci jsou jen na to, lokomotiva v tomto bodě. NetTalk televizor byl zde zaveden na CES, nabízený jako společník zařízení Duo, který poskytuje ultra-nízkonákladových služeb digitální televize. Údajně, Bantam box nabízí HDMI / S-Video / kompozitní výstupy, Ethernet a WiFi, a bude to umožní spotřebitelům přijímat pouze standard-a high-definition obsah, který chtějí. Podle společnosti, to umožňuje jednotlivcům, aby oddělily od high-ceny kabelových svazků, které vás donutí zaplatit za 50 kanálů (pokud potřebujete jen tři), ale tady je kicker: nejsou k dispozici žádné údaje vůbec uvedeny v tiskové zprávě po přestávce. Ani ceny. Jsme řekl očekávat zásilky ve 3. čtvrtletí tohoto roku, poté nepochybně zklamáním, jak si začínají chápat, že to nebude NetTalk konečně převést à la carte snu do reality.

Pokračovat ve čtení NetTalk TV doručit à la carte HD televizních programů?

NetTalk TV dodat à la carte HD televizních programů? původně objevila na Engadget na ne. 09.01.2011 00:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat