neděle 9. ledna 2011

Intel: Light Peak je připraven k realizaci, ale je to postavené na mědi

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/09/intel-light-peak-is-ready-for-implementation-but-its-built-on/:
Je to klasický dobrá zpráva / špatná zpráva dichotomie: Intel velmi očekávaný Light Peak propojit je zcela připraven k implementaci do spotřebního zboží, ale jeho současné iterace je založen na komunikaci přes nudný starý měděný drát, místo vláknové optiky. Společnosti David Perlmutter říká přenos přes měděné Ukázalo se, "překvapivě lepší", než se očekávalo, a že to bude prokázat hojné pro většinu potřeb uživatelů dnes. Jo, možná, ale nemáme trpět záchvaty chtíče miniaplikace na základě našich potřeb, je to naše, že chce udržet nás až pozdě v noci sní o tom, dual-core smartphony a Tablet-optimalizované Androids . Inu, není to jako 10Gb optické volba byla propuštěna z ruky, je to jen, že budeme pravděpodobně mít na čekání na malé (nebo velké) při delší.

Intel: Light Peak je připraven k realizaci, ale je to postavené na měď původně objevila na Engadget na ne. 09.01.2011 14:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje IDG News (Computerworld) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat