neděle 9. ledna 2011

Snakebyte PlayStation 3 dálkový touts IR a Bluetooth, 50 dolarů cenovka

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/09/snakebyte-playstation-3-remote-touts-ir-and-bluetooth-50-price/:
Takže, tady je dilema - koupit si krásný Bluetooth dálkové ovládání pro váš PS3, nebo na jaře pro Bluetooth-na-IR adaptér , aby se lépe integrovat do vaší konzole celkové domácí kino? Jak se to asi ani? Snakebyte Premium Bluetooth Remote byl právě rozpoutal tady na veletrhu CES, který nabízí podporu Bluetooth a infračervený port, což umožní diktovat své PS3, stejně jako pět dalších IR komponenty. Budete také získat podsvícený displej, hluboce zakořeněný pohybový senzor, vestavěný Li-ion baterie a podporu aktualizovatelný firmware. Jsme upustili od společnosti stánku tady ve Vegas, ale jediný model na-ruka byla non-funkční maketa - škoda, ale skutečný-obchod Očekává se, že loď letos v dubnu na 49,99 dolar.

Pokračovat ve čtení Snakebyte PlayStation 3 dálkový touts IR a Bluetooth, 50 dolarů cenovka

Snakebyte PlayStation 3 dálkový touts IR a Bluetooth, 50 dolarů cenovka původně objevila na Engadget na Ne. 09.01.2011 09:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat