neděle 23. října 2011

T-Mobile Andrew Sherrard: "iPhone není jedinou možností"

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/22/t-mobiles-andrew-sherrard-the-iphone-is-not-the-only-option/:

Pamatuji si, když T-Mobile o společné organizaci trhů Cole Brodman stříkající vědra se studenou vodou na naší hot iPhone 4S sny ? Jo, a dopravce zpět k objasnění jeho do očí bijící nedostatek telefonu v jeho lineup, a zdá se, že volba nebyla společnosti dělat. V prohlášení dnes viceprezident pro marketing Andrew Sherrard vyjádřil provozovatele touha hrát hostitele pro nejnovější zařízení Apple , ale tvrdí, Cupertino v opomenutí AWS příjemný rádio je skutečný viník. K tomu, aby ten telefon spustit kvalifikovaně na 4G síť T-Mo, by těch 1700MHz kapel musí být opraven. V jeho užitku, exec místa na jiné, schopné telefonů v současné době v nabídce - tedy ty, s Android - s odvoláním na 4S "zjevné problémy se sítí. Boj slova nebo jen u JSD? Postupujte přes přestávku plné citace přímo z úst Magenta.

Pokračovat ve čtení T-Mobile Andrew Sherrard: "iPhone není jedinou možností"

T-Mobile Andrew Sherrard: "iPhone není jedinou možností," původně objevila na Engadget na so. 22 říjen 2011 11:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat