neděle 23. října 2011

Funkce: Původní iPod, o 10 let později: re-recenze

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ESJStGHyfbM/2001-to-2011-ars-re-reviews-the-original-ipod.ars:

Teď se nedívej, ale iPod ano, originální, méně prostoru, než-Nomad iPod, jen se otočil 10 let. To dělá z přístroje starší než Facebook, YouTube, Crocs, Vibram FiveFingers a Motorola RAZR, abychom jmenovali alespoň některé značky a zařízení, které pronikly obecné kultury v posledních deseti letech. Ale na rozdíl od staré flip telefony a lacinými obuv, iPod je celkový design je stále kultovní a jeho vliv na naši spotřebu hudby je stále všudypřítomný. Nebyl to první MP3 přehrávač na trhu, ale to bylo jedno, jehož průmyslové a UI design by ovlivňoval handheld gadgets mnohem déle než jeho životnosti výrobku.

Ve skutečnosti to není těžké tvrdit, že původní iPod je stále s námi. To může být nalezené nejvíce zřejmě v iPod classic, ale jeho vliv se nacházejí také v informačních povinností a dokonce i třetích stran, chytrých telefonů a hudebních přehrávačů. Peklo, i když původní iPod je 10 let, můžete i nadále používat téměř to dnes jako Jdi na hudební přehrávač ... nebo můžete? Ars dostal do rukou původních 5 gb iPod v roce 2001, abychom mohli znovu si jej s nějakým talentem 2011, klikací kolečko a všech.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat