neděle 23. října 2011

Achtung: Německá satelitní pád dolů dnes večer, nebude Land v Německu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/22/achtung-german-satellite-to-crash-down-tonight-wont-land-in-g/:
Achtung: Německá satelitní pád dolů dnes večer, nebude Land v Německu
Jako kdyby nebylo dost těžké udržet svůj dům v bezpečí před dluhu sběratelů v těchto dnech, nyní máte něco jiného na starosti: padající německého satelitu ROSAT volal. Německý Aerospace Center odhaduje, že kus vyřazených, extra-orbitální metal vstoupí do atmosféry někdy mezi 7:30 pm ET dnes večer a zítra 01:30 ET. Je známo, zda některé z věcí, přežije návrat, ale 1,7 tuny zrcadlo dalekohledu na palubě může být velmi dobře, stávkující povrch narychlo 17398 MPH. Agentura neví, kde to bude na podzim, ale konejšivě řekl, že to nebude hit v Evropě - německé vědce v podstatě říká zbytek světa strávit celou noc znepokojující když zdřímnout pryč, klidně. Aspoň to nebude brát žádný z jeho orbitální bratří s ním ...

Achtung: Německá satelitní pád dolů dnes večer, nebude Land v Německu původně objevila na Engadget na so. 22 říjen 2011 18:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Space.com | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat