neděle 23. října 2011

Sharp FanLabs pokračuje v myslích fanoušků ", opatření věrnost mozkové vlny (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/22/sharp-fanlabs-goes-inside-soccer-fans-minds-measures-loyalty-w/:
Bez ohledu na to, co jste v zemi, najdete alespoň jeden orgán malované sportovní matice ochoten jednat blázen ve jménu fandom. Chcete-li zjistit, co dělá z těchto hooligans klíště, Sharp nastavení auta mimo EuroCup 2012 výsledků měření mozkové vlny fanoušků pomocí biometrické technologie. Jakmile jste uvnitř těchto mobilních FanLabs, budou dobrovolníci dívat na zápas při nošení společnosti NeuroSky Headsety - Velmi citlivý EEG, který používá suché elektrody k měření mozkové aktivity. Při pohledu na mozkové vlny, spolu se srdeční frekvence a vokální vzrušení Vědci doufají, že odhalí, jaké úrovně pozornosti, stresu, uvolnění a vzrušení ventilátoru prochází při podpoře konkrétního týmu. Dokonce i když nejste půjčování si meloun pro vědu, stále můžete zapojit do on-line zábavy, a uvidíte, jak se vyrovnat proti fanouškům z celého světa. Takže, poprsí se laku, Popadni pěny prsty a podívejte se na video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Sharp FanLabs pokračuje v myslích fanoušků ", opatření věrnost mozkové vlny (video)

Sharp FanLabs pokračuje v myslích fanoušků ", opatření věrnost mozkové vlny (video) původně objevila na Engadget na so. 22 říjen 2011 22:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Lidé Invent | zdroj Sharp FanLabs | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat