neděle 23. října 2011

Bret Taylor: "A za několik let, většina každý jednotlivec na Facebooku se bude pracovat na Mobile"

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/43Cpn4Ox0P0/:
Bret Taylor

Jak důležité je mobilní na Facebook? Již 350 milionů jejích 800 milionů měsíčně aktivních uživatelů je na mobilních zařízeních, a to číslo je jen dostane větší. "Zásadně jsme se na ni pohlíží jako opravdu velký posun pro naši společnost, což je základní jako posun od desktopových aplikací k internetu," Facebook CTO Bret Taylor mi v rozhovoru TCTV výše (který byl natočen na Web 2.0 summitu tento týden ). "Společnosti opravdu potřeba nově definovat sebe v tomto světě, zařízení a ne prohlížeče na noteboocích lidí."

Taylor jde ještě dále s touto ohromující předpověď: "A za několik let, většinou každý člověk na Facebook, který tam pracuje se bude pracovat na mobilním téměř výlučně." Mobilní a sociální jít ruku v ruce. Facebook chce vytvořit bezproblémové přes desktopové a mobilní, ale i mezi mobilními zařízeními.

Zde je místo, kde projekt Spartan může jít dál projektu Spartan je neoficiální název pro mobilní Facebook HTML5 úsilí. "Nejsem si jist, jaký projekt byl Spartan," namítá Taylor Před tím, než vysvětlit, jak si mobilní web zapadá do celkové Facebook mobilní strategii. Facebook chce být dostupné všude na jakémkoli zařízení. Pokud to znamená nativní mobilní aplikace, je to v pořádku. Ale pokud někdo nemá Facebook mobilní aplikace na zařízení, bude vždy existovat mobilní webovou verzi také.

"Tam, kde mohou hrát roli v oblasti mobilních aplikací je jen pomáhá zjišťování a nasazení," říká Taylor. , Že ambicí je vlastně docela velký. App objev je jako hledat mobilní. Kdo ovládá ji, určuje, co lidé mohou udělat na svých telefonech.

Zde jsou odkazy na mobilní Mary Meeker na snímek s zmiňuji na začátku, a první video s Taylorem z tohoto rozhovoru.

Ve videu níže, mluvíme o zájmu grafu a jak je otvor pro startupy, aby se o ni. Na konci jsem se také zeptat, co Taylor si myslí o Google +.

Žádné komentáře:

Okomentovat