neděle 23. října 2011

Nikon D300s cesty k okraji vesmíru, přežije podělit o výsledky

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/23/nikon-d300s-travels-to-the-edge-of-space-survives-to-share-the/:
Pokud se chystáte jít na problémy s odesláním kamery k okraji prostoru, můžete také poslat jeden schopný schopný dělat cestu spravedlnosti, ne? To není vždy u podobných pokusů DIY (z pochopitelných důvodů), ale tým za tzv. Cygnus "kosmické lodi", rozhodl se jít všichni ven, když poslal své meteorologický balón / Pivní chlazení chytrost nahoře tento měsíc fotografie zakřivení země. V tomto případě jde všechno znamená zaslání Nikon D300s vybavené DSLR s Tokina 11-16mm f/2.8 objektiv, který manged zachytit nějakou úžasnou kvalitu, jako ta, kterou jste viz výše - i když někteří si trochu zakrytý ledem vybudování . K dispozici je více v případě, že přišel z odkazu na Flickr níže, a vy můžete podívat na video ze startu po přestávce.

[Díky, Udi]

Pokračovat ve čtení Nikon D300s cesty k okraji vesmíru, přežije podělit o výsledky

Nikon D300s cesty k okraji vesmíru, přežije podělit o výsledky původně objevila na Engadget na ne. 23 říjen 2011 14:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink DIY fotografie | zdroj Erich Leeth (Flickr) | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat