neděle 23. října 2011

Microsoft inkousty desáté Android Patent Deal, podepsala smlouvu s Compal Electronics

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/kk1ycCDCoFo/:
compal

Společnost Microsoft podepsala další patent Android zabývat, tentokrát v Číně Compal Electronics . Aktuální seznam dohod patentu společnosti Microsoft patří Samsung , HTC, Wistron, Quanta , Acer a General Dynamics Itronix. To je desátý dohody týkající se Android patenty společnosti Microsoft, a devátá dohoda v posledních čtyřech měsících.

Podle vydání patentové dohody zahrnuje všechny tablets, mobilní telefony, e-čtečky a další spotřební zaměřené na zařízení se systémem Android nebo Chrome OS platformy. Podobně jako Quanta zabývat, bude Compal Electronics vyplácet honoráře vyplatí poplatky za telefon, tablets nebo e-čtečky, která běží na Android a Chrome OS. Jak s mnoho z těchto obchodů, přesnou strukturu licenčních poplatků je neznámý.

V blogu , Microsoft odhalila, že Compal, která vyrábí smartphony a tablet počítače pro třetí osoby, má tržby zhruba 28000000000 dolarů ročně.

Od vydání: "Jsme rádi, že jsme dosáhli této dohody s Compal, jeden z vůdců v původním návrhu výroby, nebo ODM, průmysl. Spolu s licenční smlouvy podepsané v posledních několika měsících se Wistron a Quanta Computer, dnešní dohody s Compal rozumí více než polovina světového ODM průmyslu pro Android a Chrome zařízení je nyní v licenci patentového portfolia společnosti Microsoft, "řekl Horacio Gutierrez, firemní viceprezident a zástupce generálního poradce, duševní Property Group ve společnosti Microsoft. "Jsme hrdí na pokračující úspěšnost našich licenčních programů při řešení otázek týkajících IP Android a Chrome."

Microsoft pokračuje zisku z Android, a tato dohoda jen přidává další olej do ohně, pokud jde o zobrazení Google je na praxi společnosti Microsoft. Google věří, Microsoft se snaží zisku z Android je vydírání , a odvádí od víry je, že Google Android je volná tribuna. Samozřejmě, generální ředitel společnosti Microsoft Steve Ballmer jasně nesouhlasí s tímto .

Microsoft ale namítá, že jeho dohody snížit počet patentových sporů, jak je znázorněno v níže uvedeném grafu. Od Brad Smith a Gutierrez (Smith je Microsoft výkonný viceprezident a generální ředitel) psát dnes, jak zajistit dodržování dohod a přiměřenou náhradu za Microsoft vynálezy a patentového portfolia. Stejně důležité je, že umožňují licence využít našich patentovaných inovací na dlouhodobý a stabilní základ ... Zatímco soudy mohou ovládat mnoho titulků, tyto je předjet Počet licenčních smluv podpisu. V tomto bodě, rychlé tempo licencí přetváří právní prostředí pro Smartphone patentů.

Společnost dodala, že na základě dohody licenční Samsung, Microsoft má nyní licenční smlouvy s výrobci zařízení v místě, které tvoří 53 procent všech Android

Žádné komentáře:

Okomentovat