neděle 23. října 2011

Jak prezentovat Jeff Bezos (a další "Giant-mozkem Aliens")

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/M676AkRgqn8/:
big.brain.alien

Je Jeff Bezos opravdu jako "obří mozkem mimozemšťan?" V třídit zakladatel Amazonu je neobvyklé nadání, Google (a bývalý Amazon), inženýr Steve Yegge porovnává Bezos a jemu podobní, aby "hyperaktivní-inteligentní mimozemšťané s tangenciálním zájem o lidské záležitosti. "On se nesnaží být neuctivý. On je jen snaží vysvětlit, jak jít na pitching nápad někoho, jako je Bezos. (Krátká odpověď: Předpokládám, že už ví všechno o tématu budete současné době žádné skluzavky a "odstranit každý třetí odstavec" vašeho hřiště).

Yegge to v návaznosti příspěvek na Google + jeho dřívější chvástat se na Google a Amazon +.

Pokud jste dosud neslyšeli Steve Yegge přesto, že je to člověk, který náhodou sdíleli 4500 plus slov ukázal posudek na nedostatky Google +, svého bývalého zaměstnavatele, Amazon, mimo jiné, veřejně na samé sociální síti byl kritizoval . Pošta měla být rozdělena mezi svými kolegy, ale zdá se, že Google + "s kruhy sdílení může být i matoucí k těm, kteří pracují ve společnosti Google. ( plné chvástat byl vyslán na Hacker novinek zde .)

Počáteční příspěvek z kola, a to iv práci po celou cestu až řetězci spoluzakladatel Google Sergey Brin. Na Web 2.0 Tento týden byl Brin požádán o poznámku, na kterou se trochu žertem odpověděl: "Přestal jsem číst to po prvních 1000 stránek, nebo tak." Googlu slouží ke cti, i přes to, že epické Reply-All-FAIL typu, které mají "potenciál PR noční můru", napsáno přes to, že společnosti, rozhodl se pytel Yegge, a místo toho brát v úvahu jeho masa. Zapnutí zamračení vzhůru nohama, nebo minus na plus, pokud si to přejete. Já osobně tleskám Google za to, jak je to ovládal tuto situaci. Všichni děláme chyby, a jasně Yegge byl, přinejmenším, se snaží být konstruktivní v jeho kritice. V různé míře jsme všichni byli tam.

Po jednání s mnoha médií (i vnitřní) pozornost, Yegge se zpět na Google +, a rozhodl se využít platformu pro objasnění některých jeho dřívějších prohlášení , konkrétně o jeho bývalý zaměstnavatel, Amazon a jeho zakladatel, Jeff Bezos. V jeho úvodní manifest, Yegge jen Bezos jako "strašlivý pirát".

V pátek ráno, Yegge (v současné době inženýr z Google) vysvětlil:

Stále mám hodně přátel na Amazon. Ve skutečnosti místě je přeplněný lidí, obdivuji a respekt. A až teď jsem hrdý sám na své profesionalitě, kdykoliv jsem mluvil Amazon. Bagging na společnosti, a to iv interní sdělení, byl nezvykle neprofesionální mě. Tak jsem se cítil dost provinile za uplynulý týden.

Takže ve své funkci, inženýr Google se pokusí namalovat vyváženější pohled na miliardáře genius za Amazon, zhmotňovat své myšlenky do souvislosti určité zkušenosti, že prezentace generálního ředitele jedné z jeho nápadů.

Obsah je velmi podobný příspěvek Joel Spolsky psal pro časopis as v roce 2008 , v níž líčil své zkušenosti pracovat pro Microsoft, a zvláště, Bill Gates. Spolsky napsal místo krátce poté, co Gates odešel od společnosti Microsoft se zaměřit na jeho charitativní práci. To dalo mnoho cizinců pohled na styl řízení Gates "a představil mnoho miliardář je

Žádné komentáře:

Okomentovat