pondělí 24. října 2011

Zapnutý: tablet traversal Android

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/23/switched-on-androids-tablet-traversal/:
Každý týden Ross Rubin přispívá Zapnutý , sloupek o spotřebních technologií.

V AsiaD tento týden, Google Andy Rubin poznamenal, že to tam bylo přinejmenším šest milionů Android tablets v provozu. Toto číslo zahrnuty pouze ti, kteří používají služby Google. Je otázkou, zda se hbitě prodávat Nook Color - která není určena pro Android aplikace jako celek - je relevantní, která se shodují, alespoň z pohledu vývojáře. To bude jistě v případě, však, že Kindle Fire - Očekává se, že bude horké prodejce - budou důležité kromě počtu kupředu.

Přesto, Rubin připustil, že byl záznam daleko za to 30 milionů kumulativních jednotek iPad, který se zlomil otevřít moderní tablet kategorie, rozšířila své vedení na iPad 2, a bude pravděpodobně vidět další revizi této příchod jara. Když Apple představil jeho tablet zařízení, to precedent pro vývojáře třetích stran tím, že přepíše základní aplikace využít iPadu je větší displej s verzí "HD". A když tam jsou ještě daleko méně, než nativní aplikace iPad aplikací pro iPhone, Apple je daleko před námi v soutěži o nativní tablet software.

Ale ne každý se chce připojit, že závod.

Pokračovat ve čtení Zapnutý: Android je tablet traversal

Zapnutý: Android je tablet traversal původně objevila na Engadget na ne. 23 říjen 2011 16:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat