pondělí 5. září 2011

Vestel ukazuje prototyp stahování certifikovaný TV na IFA

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/05/vestel-shows-off-a-prototype-bittorrent-certified-tv-at-ifa/:
Daleko od plížit se v do obývacího pokoje, Vestel měl stahování certifikovaný televizi k vidění na veletrhu IFA 2011 minulý týden. To znamená, že otisk úředního razítka balíčky obvyklé sady připojeného televizoru funkcí, včetně přehrávání místních médií v celé síti, a to je zaručeno, že pracovat se soubory BitTorrent schválené z internetu. Neexistuje žádné slovo o oficiálním vydáním tohoto prototypu - a my jsme nebyli schopni najít někoho, kdo dostal praktické demo, dejte nám vědět, pokud jste to viděli - ale rozhodně to ukazuje stahování se snaží rozšířit své platformu v podobným způsobem jako DivX a XBMC / Boxee . Podívejte se na tiskovou zprávu po přestávce, budeme sedět a sledovat některé zcela legální obsah, my jen torrented.

Pokračovat ve čtení Vestel předvádí prototyp TV stahování Certifikovaný na veletrhu IFA

Vestel ukazuje prototyp stahování certifikovaný TV na IFA původně objevila na Engadget na Po. 05.09.2011 10:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat