pondělí 5. září 2011

Booktrack: Tak hrozný nápad. Skutečně hrozné

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/xkHd1UzCmWI/:
noisepollution460

Chtěl jsem se nechat to jen z jednoho. V zájmu světla a stínu, chtěl jsem můj další sloupec být něco zábavného a pozitivní. Vousy na koťata a teplé vlněné rukavice - všechno dobré věci. Chcete říct, sakra, pojďme naši mysl od drama s něčím jednoznačně skvělý.

Chtěl jsem dělat všechny ty věci. A pak se Robin Wauters požádal o mé myšlenky na Booktrack .

V případě, že jste nezachytil Robina hodnocení , Booktrack je iPad aplikace, která přidá soundtracky k ebooks. Při práci si cestu dolů na stránce, po trochu animované šipka - ne na rozdíl od živého míče karaoke - držet krok, aplikace výsledků hudbu a zvukové efekty k textu. Místo spoléhání se na prózy Arthura Conana Doyla vykouzlit obraz viktoriánského Londýna Dobrodružství skvrnitá kapely , mohou uživatelé Booktrack jen sedět a poslouchat, jak eBook je hudba na pozadí vytváří své dramatické crescendo. Jiný titul svázané se svým demo vydání - Síla šest, a Lore Pittacus - má-nedělej si představit, stačí poslechnout koncept ještě dále: poskytování pomoci nějakého čtenáře, který by mohly mít potíže si představit zvuk policejní sirény dělá.

To snad samozřejmostí (v neposlední řadě proto, že tolik lidí už řekl, že ), že Booktrack je směšně hloupý nápad. Celý bod čtení beletrie je odstranit čtenáře od reality - pro fyzické knihu odpadnou a obrazy, zvuky a vůně příběh odehrávat v mysli. Jako takový, zvukové doprovody a animovaných šipek nutit, abyste si přečetli na pevné ("to je nastavitelný!" PR bude křičet v tuto chvíli), tempo je zbytečné a nežádoucí rozptýlení. Ve skutečnosti jsou tak v rozporu s tím, jak lidé číst knihy, které člověk musí klást otázku, zda společnost zakladatelů kdy tak učiní.

Jistě veřejné zakladatelů "prohlášení k silně náznak ustaraný vztah s gramotností.

"Je těžké si představit film bez soundtrack," Paul Cameron, Booktrack je spoluzakladatel a CEO řekl obchodní Insider: "Ale až do dneška, technologie, neexistovala pro synchronizaci hudby a zvuku v rámci e-book".

Můj Bože, to je fakt. Stejně tak je těžké si představit, sovy bez křídel - ještě, až do dneška, nikdo myšlenka štěpu zobák na krávu.

Do New York Times, Cameron šel dále : "[Booktrack] vytvoří nové a poutavé způsob, jak číst a skutečně zvyšuje zkušenosti a zlepšuje své fantazii a udržuje si v příběhu není. A to je zábavné číst znovu. Nejste-li si číst celou dobu, mohlo by to pomoci znovu objevit čtení. "

Opět platí, že Cameron nehty: čtení nebylo zábavné od školky. Proč dělají pop-up knihy pro dospělé UPS? Proč nemůže být více knih, jako jsou filmy? Hell, když už jsme u toho, co se stalo s pohybem rtů, zatímco budete číst, nebo jíst mýdlo? Doufejme, že Cameron je další start-up nám pomůže dělat ty věci taky.

Vážně, je to týden všechny dobré věci zemřít?

Musím říct, i když,

Žádné komentáře:

Okomentovat