pondělí 5. září 2011

Nový program usnadňuje, aby se váš počítač do konverzační mluvka

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/05/new-program-makes-it-easier-to-turn-your-computer-into-a-convers/:
Už jsme viděli, jak nepříjemné počítače mohou být, když se snaží mluvit jako lidé, ale vědci z North Carolina State a Georgia Tech nyní vyvinuli program, který by mohl usnadnit jim ukázat, jak se to dělá. Jejich přístup, je uvedeno v nedávno zveřejněné papír, umožní vývojářům vytvářet přirozený jazyk generace (NLG) systémy dvakrát tak rychle jako v současné době možné. NLG technologie je použita v široké spektrum aplikací (včetně videoher a center služeb zákazníkům), ale vyrábí tyto systémy již tradičně potřebné vývojáři zadat obrovské množství dat, slovní zásobu a šablon - pravidla, které počítače používají pro rozvoj systematického vět. Hlavní autor Karthik Narayan a jeho týmu, však vytvořila program schopný naučit se používat tyto šablony na jeho vlastní, proto vyžadovat vývojářům vstup pouze základní informace o daném tématu rozhovoru. Jak se učí, jak mluvit, software může také automatické návrhy, o kterých by měly být informace přidat do své databáze, založený na rozhovoru po ruce. Narayan a jeho kolegové představí své studium na letošní Umělá inteligence a interaktivní digitální zábavy konferenci v říjnu, ale můžete hrabat pro sebe, na níže uvedeném odkazu.

Nový program usnadňuje, aby se váš počítač do konverzační mluvka původně objevila na Engadget na po. 05.09.2011 01:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj North Carolina State University (1) | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat