pondělí 5. září 2011

Square Enix oznámila Online RPG Dragon Quest X pro Wii a Wii U

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/cTexsi0xNwo/:
Picture 8

Tokyo Game Zobrazit 2011 , deset dní pryč, ale Square Enix přednostní uspořádání samostatné tiskové konferenci v Tokiu oznámit své další velké zvěře, Dragon Quest X [JP]. Snad největší překvapení, po měsících očekávání, je to, že desáté pokračování v 25-letá RPG série se bude on-line RPG ak dispozici jak na Wii a Wii U .

Plný název této hry je "Dragon Quest X: Probuzení z pěti kmenů on-line", se Square Enix plánuje vydat v příštím roce se na Wii (datum U Wii je zatím nebyla stanovena). Hráči budou prozkoumávat svět stejné na obou konzolích, a může přenášet data do své hry 3DS a sdílet je s ostatními hráči přes Streetpass.

Jedná se o první oficiální screenshot:

Square Enix neodhalil příliš mnoho na to, co hra bude skutečně týkat, ale vypadá to, že hráči se mohou formou stran s ostatními on-line, vyberte si mezi pěti závodech a prozkoumat pět kontinentů světa s názvem Astortia (pro offline hráče, zde Bude NPC, i). Na rozdíl od Dragon Quest IX a VIII (které byly vytvořeny podle úrovně-5), X je vyvíjen od Square Enix sám.

Jako předchozí Dragon Quest to, aby jejich cestu ven z Japonska, můžete očekávat, že X zasáhnout USA a na dalších místech po vydání Japonsku, také (i když nemá žádné oficiální oznámení bylo vyrobené zatím).

Zde je první (neoficiální) trailer v japonštině:



Žádné komentáře:

Okomentovat