pondělí 5. září 2011

Foodzy Slouží Zdravé stravování do hry, uvádí na trh informačních povinností a Android Apps

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/yW5qf1jB9W8/:
foodzy

Mnoho bylo řečeno o gamification, přezdívaná badgification někteří, a zdá se, lidé jsou stále rozděleni přes zda je to móda, nebo budoucnost.

Ať je to jak chce, jedna z oblastí, kde si myslím, že to může fungovat, je zlepšení zdraví a kondici.

Zadejte Foodzy , služba, která umožňuje uživatelům sledovat, co a kolik jíst v čase, s cílem poskytnout jim určité poznatky o tom, jak jíst a žít zdravěji, zhubnout nebo prostě o tom, jak své stravovací návyky v porovnání s jejich přátel .

Dnes začínající Amsterdam společnost za služby (neplést s Foodzie mimochodem) zahajuje zdarma aplikace pro iOS a Android , i když je potřeba Foodzy Pro účet (15 dolarů za rok) k přihlášení

App pomáhá lidem sledovat to, co jedí, i když jsou na cestách. Pomocí Foodzy, lze přístup k hluboké statistiky a odemknout odznaky (tam jsme!) Pro zdravé stravovací návyky, ale také pro zábavu těch - myslím Hangover odznaky, když jste konzumoval přespříliš alkoholu během jediné noci, nebo odznak pro BBQ grilování více než 5 krát v jednom létě.

Foodzy používá lokální databáze potravin z více než 58 zemí a je v současné době k dispozici v angličtině, francouzštině, němčině a holandštině.

Můžete se podívat na Foodzy zdarma, ale počet odznaků můžete vydělat, jsou omezené a své stravovací historie neměly být uchovávány déle než 30 dnů. Také, jak jsem již zmínil, budete muset vykašlat peníze na premium verzi služby a aby bylo možné používat mobilní aplikace.

Foodzy byl jedním z 18 finalistů letošního ročníku konference spuštění TNW Rally, kde to bylo "soft-zahajoval" - oni se otevřeli pro veřejnost beta zhruba před dvěma měsíci.



Žádné komentáře:

Okomentovat