pondělí 5. září 2011

Baidu oznamuje Android OS alternativu, což potvrzuje její mobilní aspirace

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/05/baidu-announces-android-os-alternative-confirming-its-mobile-as/:
V současné době je Baidu desktop webový prohlížeč / vyhledávač se sídlem v Číně, který je chtěl napodobit Chrome (i když ve skutečnosti je to omotal kolem IE kód). Společnost má však na mušku nastavit na dobytí mobilní přední také, zavedení Baidu Yi OS na svém výročním setkání. Nová platforma je v podstatě rozeklaný verzi Android, který bude poskytovat hodně stejné funkce a služby, které jsme zvyklí vídat od Google, Baidu, i když se přidá trocha chuti tím, že hodí ve svém balíku aplikací - - jako nativní mapy, čtenář, hudba, web aplikace, a dokonce i podobný program, jako Google míst - stejně jako silný oblak integrace pro zálohování, ukládání a sdílení. Nový OS bude pravděpodobně proti silné konkurenci ze strany společnosti Nokia , Alibaba , Xiaomi a Windows Phone Tango (mimo jiné), tak čínský mobilní prostoru se může dostat docela zajímavé v příštích letech.

Baidu oznamuje Android OS alternativu, což potvrzuje své mobilní úsilí původně objevila na Engadget na po. 05.09.2011 11:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Penn-Olson , registr | zdroj Baidu | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat