pondělí 5. září 2011

Altec Lansing ukazuje iPod dock, AirPlay reproduktory, sluchátka a pro dámy

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/04/altec-lansing-shows-off-an-ipod-dock-airplay-speaker-plus-head/:
Altec Lansing se předvádí několik aktualizací svou řadu audio příslušenství, tento týden na veletrhu IFA v Berlíně. V horní části je seznam nově ukázal, inAir 5000, statný tabletop AirPlay mluvčí, že společnost je pevně polohy, aby se na Bowers & Wilkins "Zeppelin linky (který také nedávno dostal jeho vlastní verzi AirPlay ). Stejně jako tento systém, inAir jistě nabízí jedinečnou vzít na estetiku, se slza design. Společnost se rozhodla neinstalovat Apple dock na 110 watt systém, vzhledem k tomu, že kompatibilní zařízení bezdrátově streamovat audio na věc přes airplay.

Classic iMT630, není divu, tradiční dokovací stanice s reproduktorem. Je přenosný a lehký a má dokovací police na přední straně, který může být převrácený se pouhým stisknutím tlačítka. Otevřete stojí na zadní straně, a najdete místo pro uložení mluvčího dálkového ovládání. Dálkový ovladač sám je také magnetická, takže můžete držet ji na klasické přední gril (někdo ve společnosti jasně ztratil spoustu dálkových ovladačů a ve své době). Žádné slovo ale o cenách a dostupnosti pro jeden systém reproduktorů.

Společnost také představila své Bliss sluchátka, které jsou "určeny pro ženy ucha." Co to přesně znamená? Většinou, že jejich sluchátka jsou menší, přiléhající pohodlněji v menších uší. Altec Lansing ujišťuje nás, ale že jsou stále schopni nabídnout skvělý zvuk, a to navzdory své velikosti. A ano, přicházejí v růžové.

Altec Lansing ukazuje iPod dock, AirPlay reproduktory, sluchátka a pro dámy původně objevila na Engadget na ne. 4.9.2011 19:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše

Žádné komentáře:

Okomentovat