pondělí 5. září 2011

Inhabitat na týden v zeleném: magnetická silnice, MoMA tech vystavovat a lasery na obloze

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/04/inhabitats-week-in-green-magnetic-highways-moma-tech-exhibit/:
Energie z obnovitelných zdrojů přeplňovaný naše tranzitní systém tento týden představila Inhabitat Vycon plány na vodovodní zrychlení vlaků metra pro obrovské množství kinetické energie, a my jsme se podívat na inovativní magnetický systém dálnic , že sklizeň energie z projíždějících automobilů. Biopaliva také dostal podporu z několika zdrojů, jako nepravděpodobné, vědci zjistili, že bakterie v Panda záď je neobyčejně účinný při odbourávání rostlinné hmoty, a vědci vyvinuli způsob, jak recyklovat novin na biopalivo . Také předvedla v reálném čase, energii monitorovací zařízení pro děti, jsme se dozvěděli, že některé radioaktivní oblasti kolem Fukushima jsou nebezpečnější než Černobyl , a my jsme se podívat do podzemní atomový kryt, který byl přeměněn na rozlehlé podzemní kanceláři .

Jak se stroje komunikovat s lidmi? Pokud jste přemýšlel, že idea, budete mít zájem o toto exkluzivní video interview s Muzeem moderního umění Paola Antonelli kurátora na "Talk to Me" MoMA nové technologie, výstava, která nedávno otevřela v New York City. Také jsme byli ohromeni několik uměleckých novinek tento týden představila Wacom pera , které digitalizuje okamžitě vše, co můžete kreslit a Sarah Garzoni vytvořil nádhernou sérii potištěného papíru motýlů .

Další zprávy jsme zazářili pozornost na několik brilantní pokroky v technologii osvětlení jako vědci úspěšně vytvořen dešti střílet laserové paprsky na obloze a návrhář představil sluneční soustavy OLED dlaždice , které mohou změnit mrakodrapy na nulovou spotřebou energie displeje. Také vám přinesla několik skvělých nápadů na nošení tech Halston představila svítící ve tmě flitry šaty , strašidelný vojsko osvětlené záření vyhovuje putoval přes německou krajinou, a student Cornell vyvinul typ oblečení, který zachycuje jedovaté plyny . Zatím Hudson River rozzářila světelná pole 200 LED diod a Laser Power Systems představila plány na jaderný pohon automobilu . Když už mluvíme o zelené dopravy, také si všiml

Žádné komentáře:

Okomentovat