pondělí 5. září 2011

Hot, Flat, a širokoúhlých: Rise Of Minitabs

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/tBKKDEqe0lw/:
Monty_python_foot

Poslední tři dny nám přinesli trojici zajímavých "karet:" Všimněte si Samsung, Gal 7,7 Tab, a (medvěd se mnou), nové, plošší iPhone. Smutné je, že dva z těch, kteří se až na USA (a nikdo nemůže být uveden v Německu ), ale je jasné, že tam je trend. Počkejte pár měsíců a uvidíme další nové 5 - až 7-palcový tablets/phones na trhu, než jsem si vsadil, 10-palcové tablets. Ale proč se srazit? Kdo se dožaduje plošší, větší "Minitab" o velikosti telefonu, ale jen vlasy větší?

Za prvé, tento trend není ničím novým. To začalo s HTC HD2 (a vracet se dále, až na pár posledních Archos tablets) a mnoho Android telefony mají už "rovné a velké" cesty, vytvářet telefonů, které jsou v souladu s širokoúhlým přehrávači médií, než to, co v současné době volání bonbóny stylu.

Hardware návrháři běží v balení. Před několika lety, hardware designéři LG, Samsung, Apple a všichni šli za něco, co jim říká Piano Black. Všechno bylo piano black - telefony, fotoaparáty, televizory, DVD přehrávače. Měli jste nějaké cákance "barvy", v obchodě oblečení, ale lesklý plast la iPhone 3G je v módě.

Totéž se děje - běh stáda - ale několik zajímavých důvodů. Za prvé, je využit 10-palcový tablet trhu. Není kam jít. Chcete-li vytvořit další, je hloupost a pro mnoho spotřebitelů kupovat nic jiného, ​​než iPad je morální selhání.

Gadgets drží totem význam a jejich tvar je důležitý pro výrobce. Tvar umožňuje míru diferenciace, která je okamžitě zřejmé, spotřebiteli a výrobci dovoluje skrýt libovolný počet hříchů. Chip rychlosti jsou stagnuje a fyzické omezení kompaktní zařízení nutí výrobce k přehodnocení velikosti a tvaru jejich zařízení.

Spotřebitelé, protože hledají něco nového. 10-palcový tablet je nudná a co je důležitější (alespoň podle Apple ) porušení patentu. Jaký lepší způsob, jak udržet kartu typu gadgets v potrubí, než smoosh dolů?

Navíc, velké dotykové obrazovky se stále těžké přijít. S každým se zaměřením na sklo, které maxes na 10 palců a větší, mohou výrobci snížit náklady tím, že loví se menší kousky.

Na konci příštího tablet je další tablet. Existuje určitá nestálost na hardware velikosti a je založen na módě, výrobní schopnosti, a některé návrháře rozmaru. Ať se nám koupit tyto věci tak, jak se větší (nebo menší), je otázkou vkusu a kvality. Výrobci se snaží přijít na nás a zároveň snižovat náklady, a za chvíli budeme zatěžovat s nějakým opravdu kapesní zařízení, napíná až do další technologie, přijde nahradit tento.


Žádné komentáře:

Okomentovat