pondělí 5. září 2011

Sony má nové internetové TV box, projektor a přehrávač Blu-ray, aby vystoupení na veletrhu IFA

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/04/sonys-new-internet-tv-box-projector-and-blu-ray-player-make-an/:
Neměli vydělat událostí roku IFA Sony v roce 2011 keynote , ale vloudila se několik kusů hardware domácího kina, které je větší pravděpodobnost, že skončí v obývacím pokoji, než jeho exotický 3D helmu . SMP-N200 nahrazuje dřívější Netbox, který debutoval v loňském roce se svěží design a podporu pro HD a 3D. Není překvapením, že Blu-ray přehrávač (bez Blu-ray), podporuje také DLNA "házení" obsah, což je přirozené Apple TV-styl tie-in pro tablet S a P tablet poté, co na trh. Pohybující se na, VPL-VW95ES je správné náhradou za loňský VPL-VW90ES , že budeme pravděpodobně mít více vhodně seznámit s koncem tohoto týdne na CEDIA. Pro rok 2011 to bylo svěží s 3D konverze schopností, integrovanou 3D vysílač k synchronizaci brýlí a možnost nastavit a zapamatovat si různé pozice objektivu plynule přecházet mezi 16:9 a ultrawidescreen projektování. Konečně, BDP-S185 Blu-ray přehrávače bylo oznámeno, s kompaktními rozměry a spotřebu energie, které společnost Sony tvrdí, je 47 procent méně než v předchozím roce na modelech jeho nejvýraznějších rysů. Všichni by měli začne prodávat v říjnu, žádné konkrétní slovo, ale o cenách.

Pokračovat ve čtení Sony nová internetová TV box, projektor a přehrávač Blu-ray, aby vystoupení na veletrhu IFA

Sony má nové internetové TV box, projektor a přehrávač Blu-ray, aby vystoupení na veletrhu IFA původně objevila na Engadget na ne. 04.9.2011 21:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat