sobota 24. září 2011

Zakladatel TechCrunch Michael Arrington uvádí na trh nový blog, Uncrunched

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/oExjq_5OBK8/:
uncrunched2

TechCrunch zakladatel Michael Arrington , který nedávno opustil společnost, kterou založil více než před šesti lety, je zpět v akci. Nebo alespoň, že ukázal, že on ještě neví, jak založit blog WordPress.

Arrington jen tweeted odkaz na Uncrunched , který bude jeho osobní blog odtud ven. Není ve skutečnosti tolik, že zatím, až na jeho první místo s názvem "Here I Am". A je to - místo sestává jen z titulu - ale pravděpodobně jeho pozdější příspěvky budou o trochu více obsahu těžkých (palce, že tato nová role jako generální partner na CrunchFund je jen trik, jak odhalit celé temné tajemství Silicon Valley).

Což nás přivádí k připomínkám.

Arrington zřejmě rozhodla využít základní WordPress komentovat systému. Je to odvážný krok (Možná si vzpomenete TechCrunch připomínky dávných dob), ale trolls nejsou zahlceni blog ještě ne.

V souladu s časem prověřené Internet tradici, první komentář na blogu je "OMG. první. "- Gratulujeme bývalý vývojář TC a koláč zdraví spoluzakladatel Andy Brett pro uplatnění nároku na první místo. A "A" za úsilí, aby Philip Kaplan , který napsal "první" Přesto, že blog je dvanáctý komentář. Zbytek komentáře jsou většinou pozitivní, i když existuje několik odlehlé hodnoty, jako je vložený pod.

Odhalení: Arrington byl můj šéf už dlouho a já jsem jedla hodně z jeho obilovin, kdy byla založena TC ještě z jeho domu.


Žádné komentáře:

Okomentovat