sobota 24. září 2011

Sezmi na kabelové / satelitní TV alternativní službu vypnout pondělí, nebude chybět

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/24/sezmis-cable-satellite-alternative-tv-service-to-shut-down-mo/:
Je to už téměř dva roky od Sezmi zahájila hybridní antény a internet TV služeb, a nyní oznámil, sen o placené televize bez kabelu nebo satelitu je mrtvý. E-mail vyšel zákazníkům dnes informovala, možnost zobrazení nebo záznam programů na jejich systémech Sezmi by se vypnout Pondělí 26.září. Jediné náhrady, které stanoví náhlé odpojení? Volný přístup do katalogu VOD před tím zmizí i na 1. listopadu. $ 20 / měsíc Vyberte Plus balíček, který nabízí placené televizní kanály přes anténu nikdy rozšířilo za Los Angeles , ale uživatelé rádi spokojit základních kanálů a on-line VOD má přístup na další trhy . Přesto jsme předvídat, že nebude chybět jen proto, že nevypadá jako mnoho lidí vůbec zaregistrovali. Přes příjemné funkce, jako je jedinečné profily pro různé členy domácnosti, omezený výběr sportovních vyhladil mnoho brzké době od začátku. Firma se zřejmě snaží pivot do prodává svou technologii jiným poskytovatelům služeb, budeme čekat a uvidíme, jestli Moxi podobné oživení je stále ve hvězdách. Podívejte se na dopis účastníků a naše originální video demo po přestávce, zatímco plánujeme měsíční vzpomínková bohoslužba pro ty, kteří brzy-k-být-1TB DVR k ničemu.

[Díky, John]

Pokračovat ve čtení Sezmi na kabelovou / satelitní TV alternativní službu vypnout pondělí, nebude chybět

Sezmi na kabelové / satelitní TV alternativní službu vypnout pondělí, nebude chybět původně objevila na Engadget na so. 24 září 2011 00:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Sezmi | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat