sobota 24. září 2011

Motorola Xoom 2 důkazy, montáže - nové fotky, říká specifikace a Media Edition?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/24/motorola-xoom-2-evidence-mounts-new-photos-rumored-specs-an/:
Diskuse o mladší, štíhlejší Xoom Motorola prostě pořád na příchod. Užitečné je tipař přilil olej do pověsti o Xoom 2 s těmito záběry podobné, ale ne úplně stejné Motorola tablet. Ve srovnání s obrázky jsme viděli včera, to nejmenovaný Android 3.2 břidlice vypadá o něco méně se leštil v zadní části a zdá se, pro formát na výšku, s fotoaparátem klidu až nahoru. A co víc, náš zdroj tvrdí, že deska se zdá být menší, než to, co jsme již viděli, které by mohly line up se zprávou z tohoto je můj další, fixace Xoom 2 Media Edition. Toto zařízení se říká mít 8,2 palcový displej HD IPS a váží 0,95 libry. To je zřejmě účtována jako "e-reader náhradní," a je dodáván s dálkovým desce a subwoofer. V dalších Xoom 2 Novinky, TIMN říká klasické verze bude měřit 9 mm silné, balení 1,2 GHz procesor, 1 GB RAM, a umožňuje nahrávání videa 1080p. Pokud se to vše nestačí uspokojit vaše Motorola-tablet chuť, máme galerii fotografií níže.

[Díky, Anon]

Motorola Xoom 2. Doklad Držáky? - Nové fotky, říká specifikace a Media Edition původně objevila na Engadget na so. 24 září 2011 17:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat