sobota 24. září 2011

HTC Vigor balíčky Beats Audio, LTE, ale ne značky DROID?

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/v1WNai5Bzxc/:
beatslte

Zde je nudle, škrabadlo uvažovat o víkendu: Vigor HTC prý bude hit jako Verizon Droid kvalitě HD, ale soubory unikly z připravovaného zařízení náznak, že telefon nemusí nést Droid rozdíl po všem.

Někdo, kdo měl to štěstí, že Vigor v jejich vlastnictví podařilo vyrvat zařízení bootovací sekvenci, tapety a zvukových souborů, a sdílet své poznatky s AndroidPolice .

Když je Vigor Fired Up, to projde HTC, Beats a Verizon LTE loga v rychlém sledu, ale něco je divně chybí. Animace postrádá tradiční obří červené oči, které zdobí všechny telefony řady Verizon Droid. Vzhledem k tomu, že oko je součástí úsilí silné značky Verizon Droid, nemá smysl příkopu tak bez okolků. Na vrcholu se, že se v telefonu zvuky oznámení také vydal, a ke svému zděšení nebylo " DRROOOOOOID "zvuk k nalezení.

Je možné, že je oko, které se přidávají do bootovací sekvence později, a zvuky nebyly řádně dumpingové, ale vypadá to, že v této fázi Bionic bude vládnout Droid hřadovat v současné době.

Ačkoli bootovací sekvenci podaří získat jednu nebo dvě otázky, tapety na plochu, které přicházejí s telefonem dokáže odpovědět na jednu. Tapety jsou 1440 × 1280 ve velikosti, což znamená, že to je docela možné, že Vigor displej poběží na ohlášené 1280 × 720, což je jeden z prvních 720p telefony Android.

Není-li něco, co se změní mezi současností a telefonu vydání, tyto soubory cast trochu pochyb o minulý týden uniklý dokument Verizon . Jsem stále drží naději, že to je skutečný i když, i kdyby jen proto, že jsem to rád myšlenku na spuštění října.



Žádné komentáře:

Okomentovat