sobota 24. září 2011

ZTE Skate na trh po celém světě, snaží se držet přistání v USA

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/24/zte-skate-launches-worldwide-attempts-to-stick-landing-in-the-u/:

ZTE Skate - duchovní nástupcem na čepele a aktuální vlajková loď - tlačí na své globální roll-out, a vypadá to, že se mohou dostat do USA. Již v prodeji v Hong Kongu, Brazílii a ve Španělsku, Skate je valily francouzských Alp a do Francie a Velké Británie , kde se Orange-značkové Monte Carlo (Skate oblečení v telefonní síti) je již k dispozici. S jiným zařízením ZTE nastavit, aby se dospělo na Kriket brzy , obří elektroniky také v úmyslu, aby to 4,3-palcovým telefon do USA v blízké budoucnosti, ale není nic konkrétního na termíny a ceny ještě ne. Podle VP ZTE výkonný On Shiyou je společnost založená na trh "a celkem 30 modelů smartphone" Do konce tohoto roku. Bojíme se společnost může spustit z bytu ve tvaru jména do konce listopadu. Hlavou se k naší čínské stránky pro některé praktické snímků.

Pokračovat ve čtení ZTE Skate na trh po celém světě, snaží se držet přistání v USA

ZTE Skate na trh po celém světě, snaží se držet přistání v USA původně objevila na Engadget na so. 24 září 2011 06:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj ZTE | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat