sobota 24. září 2011

Hučení směrem schůzku s osudem?

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/7njiVSqHatY/:
skynet

Už jste se díval na oblohu? Mám. Jak se v USA rozšiřuje své bezpilotní vzdušné síly, a ve Velké Británii plánuje své drone-roj taktiky , výzkumníci testování a předvádění autonomní bezpilotní - ty, které mohou "lovit, identifikovat a zabít nepřítele na základě výpočtů provedených software, a to rozhodnutí ze strany lidí . "(podle autora nádherně, s názvem Army-studie financovaná řídící Lethal chování v autonomních robotů," smrtelný autonomie je nevyhnutelná. ") filozofové napsat dozvěděli monografie o etice války drone . Vysoké školy začínají nabízet tituly v autonomní bezpilotní konstrukci vozidla.

US Air Force, je i vývoj bezpilotních " počítadlo tunel Robotics . "systém. Ano, to je pravda, že vojenské letectvo. Které nám tento nesmrtelný citát v připojeném článku: "... je možná i údaj, že zde konceptuální revoluce je v plném proudu v rámci vojenského letectva, kde se sama země-geologické prostor je považován za jen silnější verzi na oblohu. "

Skutečně, my jsme zadání věku trubců. Bohužel, vlády, armády a filozofové vede nás se zdá, že trpí katastrofální selhání představivosti. Pouze národní státy ovládají trubci jako zbraně právě teď: tedy, zdá se, že důvod, pouze národní státy bude vždy mít zbraň drones, na věky věků amen.

Ale v reálném světě, jiní výzkumníci vyvíjejí hacking bezpilotní letouny , které "by mohly vytvořit bezdrátovou botnet nebo sledovat někoho, kdo přes mobilní telefon" ( možná ", i když to není používán pro volání.") Mezitím, od Chrise Andersona DIYDrones místo, Dám vám skvělý Dehogaflier termální vidění prase Hunter, aka : "Nyní máme vlastní dravec drone":

(To může jiskra vzpomínky na mé předchozí příspěvek na toto téma .)

Na stejné univerzitě napříště UAV stupňů je také zdokonaluje letouny postavený 3D tiskáren . (Viz též: tiskne zbraň stejně jako nákup zbraní ?) Parrot AR, aka Altair 8800 , lze z drone svět ovládat přes zdarma

Žádné komentáře:

Okomentovat