sobota 24. září 2011

Motorola LTE telefon objeví s QHD Super displejem AMOLED, sporné identity

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/24/motorola-lte-handset-emerges-with-qhd-super-amoled-display-ques/:
No, a co to tu máme? Podle "důvěryhodného zdroje", po dobu Toto je můj další je to Motorola Spyder nebo Droid RAZR, nebo možná dokonce Droid HD nahlédl jsme zpátky v srpnu. Bez ohledu na jméno, telefon je zřejmě první balení o svého druhu 4,3 palců, 960 x 540 QHD Super AMOLED displej. Říká LTE sluchátko také pravděpodobně obsahuje 1,2 GHz dual-core procesor, 1GB RAM, nebo, což je s 8 miliony pixelů, 1080p chovat-stát před kamerou a HD přední-stát před kamerou, a je zřejmě vybaven v Gorilla skla a Kevlaru. TIMN je i chlouba exkluzivní nové podrobnosti o nedávno outed Atrix 2 . Zdá se, že jméno je potvrzeno, stejně jako několik předem určených specifikací. A co víc, telefon má několik doplňků na palubě, včetně notebooku dock volal Lapdock 100, také se říká hrát pěkný s Spyder nebo RAZR, nebo HD. Další obrázky z obou zařízení vás čeká na zdroj níže uvedené odkazy.

Motorola LTE telefon objeví s QHD Super displejem AMOLED, sporné identity původně objevila na Engadget na so. 24 září 2011 16:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj To je můj další (1) , (2) | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat