pátek 5. srpna 2011

Výzkumník hacků bezdrátové inzulínovou pumpu, aby se zasadila smrtící dávky, dává diabetiky noční můry

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/04/researcher-hacks-wireless-insulin-pump-to-push-lethal-doses-giv/:
Bezdrátové inzulínu útok
Myslel jsem, že demonstrace Subaru Outback (služební vůz příměstských víkendové bojovníky) je odemčený a začal pomocí textové zprávy je děsivé? Počkejte, až uvidíte, co výzkumník a diabetické Jay Radcliffe vařil pro Black Hat bezpečnostní konferenci technické . Radcliffe na to, jak hackovat inzulínové pumpy připojení k bezdrátové glukózy sledovat a poskytovat smrtelné dávky cukru regulační hormon. I když snad méně dramatický než šokující člověka k smrti se svým vlastním kardiostimulátorem , klidně působit Předávkování inzulínu není o nic méně účinná přivést život do předčasného konce. Nejvíce znepokojující části s anténou dostatečně výkonný hacker spustit takový útok ze vzdálenosti až půl kilometru daleko - Dobrou noc všem!

Výzkumník hacků bezdrátové inzulínovou pumpu, aby se zasadila smrtící dávky, dá diabetiky noční můry původně objevila na Engadget na čt. 04.8.2011 23:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Světa počítačů | zdroj Black Hat | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat