pátek 5. srpna 2011

Gmail je Podokno náhledu přináší "tablet-jako" vzhled svého prohlížeče, ale zabije více schránek

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/05/gmails-preview-pane-brings-tablet-like-layout-to-your-desktop/:
Google stále dělá dobrou práci při ignorování Gcal je neschopnost běžně poskytuje výstrahy a upozornění pro výběr uživatelů (Ne, nejsme hořký), ale aspoň Gmail tým se zdá být na plné obrátky. Zrovna tento týden, oblečení odhalila své nejnovější Labs - Podokno náhledu. Jak jste asi získaných z názvu, poskytuje "tablet-like" rozložení, které je vlastně podobný samostatný poštovní klienty z dob dávno minulých, a pro ty s více vertikálního prostoru než horizontální, tam je i možnost rozdělit dělicí tímto způsobem . V praxi jsme zjistili, že pokles mrtvých jednoduchý na používání, a to je do značné míry zlepšení v rozložení zásob Gmail. Jediný problém? To atomovky více schránek, takže ti, zvyklý na posouvání dolů a jednoduše kliknutím na jejich Oblíbená e-mailů (například) bude pravděpodobně vrátit se zpátky s přerušovanou sny. Uvidíme, jestli to je v nastavení panelu a zkusit to - kdo ví, mohlo by to být láska.

Gmail je Podokno náhledu přináší "tablet-jako" vzhled svého prohlížeče, ale zabije více Inboxes původně objevila na Engadget na pá. 05.08.2011 11:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Oficiální Gmail Blog | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat