pátek 5. srpna 2011

Intel míst 30000000 dolar vsadil na oblaku, otevře dvě nové laboratoře u Carnegie Mellon

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/04/intel-places-30-million-bet-on-the-cloud-opens-two-new-labs-at/:
Už jste slyšeli podivína? Mrak je slovo, a Intel je připraven dát svého bankovního účtu , pokud průmyslu bzučení ústa. Investice 30.000.000 dolarů přes rozpětí pěti let se firma spolupracuje s Carnegie Mellon University otevřít dvě nové Intel vědy a technologických center. Akademický výzkum laboratoře bude laser v on cloud a vestavěných počítačových výzkum, poskytuje open source inovace, které řeší hromadné analýzy dat v reálném čase informace o distribuci a servis upřesnění budoucnosti cloud-spojené životní styl. Zvědaví, co to má společného mozku své rukávy? Představte si, že na sobě pár Intel-poháněl brýle, které překrývání údajů souvisejících s lidmi a objekty vidíte. Ne Minority Report typ? Dobře, pak zváží svůj návrh inteligentního automobilu budoucnosti, který je schopen doporučovat "směrování, maloobchod, stravování a zábavy" Možnosti míru na osobní profily a reálných podmínkách. Ať už budete chtít nebo ne, to je budoucnost lidé - jeden velký, pasivní kopeček počítačem generovaných rozmazlování. Hit přestávka na plné PR a Peter Griffin je přijmout naše sponzorované zítra.

[Kredit přes Popular Science ]

Pokračovat ve čtení Intel místech 30.000.000 dolarů vsadit na oblaku, otevře dvě nové laboratoře u Carnegie Mellon

Intel míst 30000000 dolar vsadil na oblaku, otevře dvě nové laboratoře v Carnegie Mellon původně objevila na Engadget na čt. 4.08.2011 21:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink ComputerWorld | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat