pátek 5. srpna 2011

Solární panely se rozsvítí Yosemitského národního parku, ne kazit výhled

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/04/solar-panels-light-up-yosemite-national-park-dont-spoil-your-v/:
Solární panely se rozsvítí Yosemitského národního parku, ne kazit výhled
Normálně bychom rádi, aby naše technologie a přírody dostatečně oddělené, ale jako arašídové máslo a čokolády, některé kombinace dopadne lépe, než si myslíte. V poslední v dlouhé linii z projektů financovaných z amerického zotavení a reinvestice zákona, Yosemitský národní park má více než 2.800 instalaci solárních panelů na údržbu El Portal komplex pečlivě skryta před vševidoucí očích veřejnosti. Plnost fotovoltaické desky bude produkovat asi 800,000 kWh ročně, což šetří parku 50.000 dolarů ročně na jeho sílu Bill a bodování je 700.000 dolarů na slevy z PG & E v průběhu příštích 5 let. Ve výši 5,8 milionů dolarů systém snižuje parku spoléhání se na uhlí paliv o 12 procent, a je teď největší sítě připojené solární energetický systém v National Park Service. Tisková zpráva feťáci mohou zasáhnout přestávka na oficiální oznámení, solární fanatici, kteří hledají lepší výhled, poraďte se KCRA je pokrytí v níže uvedené odkazy.

Pokračovat ve čtení Solární panely se rozsvítí Yosemitského národního parku, ne kazit výhled

Solární panely se rozsvítí Yosemitského národního parku, ne kazit pohled původně objevila na Engadget na čt. 04.8.2011 22:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Inhabitat | zdroj Služba národního parku | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat