pátek 5. srpna 2011

Apple dnes největším světovým výrobcem smartphone, Samsung kontroly na druhé místo

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/04/apple-now-the-worlds-largest-smartphone-manufacturer-samsung-c/:
IDC
Vyrábíme vlastní pravdu. To je, jak IDC může přijít má zhruba stejný počet jako vědecký pracovník firmy Canalys a korunu krále Apple, když jeho soupeř názvem Android TOP DOG - je to všechno o tom, jak jste to kousek. Vidět, kde jako svázaný Canalys všech Android výrobců telefonů dohromady, IDC má zlomené je nahoru, což vede k poměrně zajímavý zvrat - největší smartphone výrobce na světě, je nyní Apple. Cupertino je nárůst 141,7 procenta, v dodávkách meziročně stačilo k tomu, že minulé Nokia (která klesla na číslo tři) a Samsung (který vylezl dvě místa, abyste se stříbrnou medailí), zatímco RIM a HTC doplnilo pět nejlepších. Jak již bylo řečeno, nikdo utíká s hlavním tady, a Sammy se pokračovalo ve stratosféře vzestup by měl mít na pozoru Apple. Podívejte se na kompletní zprávu po přestávce.

Pokračovat ve čtení Apple nyní největším světovým výrobcem smartphone, Samsung kontroly na druhé místo

Apple dnes největším světovým výrobcem smartphone, Samsung kontroly u čísla dva původně objevila na Engadget na čt. 04.8.2011 18:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat