pátek 5. srpna 2011

NewMe Accelerator za účelem podpořit Černý Tech podnikatele, jeho první demo den

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/RYOWTcBATsA/:
Screen shot 2011-08-04 at 8.21.25 PM

Včera se mě někdo zeptal, zda je důvod představuje ve většině mých fotografií je avatar, je hloupé, protože jinak bych musel jednat s lidmi neustále vychovávat tím, že nemám "look", jako bych měla pracovat v oblasti technologií, což znamená, že jsem "mA (relativně málo nerdy) žena. I když jsem nikdy vědomě o tom přemýšlel o tom, že odpověď je ano ("hloupé", aspoň je nepříjemné, když "žena" jen znamená "nemá žádnou představu o tech").

Pojem menšiny v Silicon Valley, je tak trochu unikátní, bílé, Asijce a indická muži jsou poměrně dobře zastoupena, zatímco Latinos, černoši a ženy nejsou. Z nějakého důvodu jsme se jako obec mají tendenci být exkluzivní k extrému, myslím, lidé Používá se k Arrington kecy za to, že právník (!).

Pokud se Mike a já jsem to "těžké", podnikatelé v NewMe , při prvním spuštění urychlovače zaměřením zakladatelů black Konkrétně si to tisíckrát těžší, pokud jde o hledání, jako by měli pracovat v tech (ženy tvoří 23,8% ve srovnání s Afroameričany v 1,5% z naší pracovní síly v tomto pořadí). Jak Central.ly spoluzakladatel Chris Bennett mi řekl: "Není menšiny v tech, tam prostě nejsou. Jedním z problémů v černé komunitě tech je, že zatím není ve Společenství. "

Spoluzakládal Angela Bennett (wow, ženy a menšiny - dvojitý whammy) a Wayne Sutton , NewMe pokusy napravit tento stav tím, že Silicon Valley expozice africká americká vedené firmami, tím, že jim přístup k bydlení, zdroje, a mentorství z nejlepších firem v Silicon Valley (např. Google je investorem a začínajících pracují mimo Tagged kanceláře). Místo toho, aby investice do inkubátoru je poskytnout hodnotu, neboť poskytuje v rámci komunity.

Na dotaz, proč tam byl takový nedostatek menšin v tech, co jsme mohli udělat k jeho nápravě, Benton podle investora Dave McClure je odpověď když zeptal na stejnou otázku u tech akci, že lidé investují do toho, co vědí, vzorů jestli to dělají nebo ne.

Podle Bennett, kteří uvažují o otevření programu pro další Latinos, řešení dává menšinám větší expozice, "Můžeme ukázat více rozmanitost v tom, co zakladatelé vypadat v médiích," řekla, "tak, že dítě, které čte CNN nebo Huffington Post [nebo TechCrunch] Je vidět, že je to dostupné. Potřebujeme zakladatelé, které jsou úspěšnější, shánět peníze a mít východy, a to může být jen jeden člověk, je třeba více lidí. "

Řekl učitel a vedoucí Foursquare zpeněžení, Tristan Walker, "Čím více můžeme vystavit Valley, co nevíme, tím lépe se všichni do zásobníku, z rizikového kapitálu, podnikatelům, aby spotřebitelům, a to je to, co v údolí Je o tom, sourcing ty nejlepší produkty a nápady a talent. "

Zde je seznam a stručný popis jednotlivých NewMe startu v první kohortě níže.

Tužka Vás ve

Podobně jako Styleseat, ale spíše se zaměřením na funkčnost jmenování nastavení, tužka Sami je jako OtevřítTabulku salon pro jmenování.

K

Žádné komentáře:

Okomentovat