pátek 5. srpna 2011

Nissan Android aplikace vám umožní nabíjet váš Leaf z dálky, dá "snadno" v EV

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/05/nissans-android-app-lets-you-charge-your-leaf-from-afar-puts-t/:
Pokud se vám stalo, že se oba Leaf Nissan majitele a uživatele Android, máte štěstí dnes, protože automobilka právě vydala oficiální aplikace, které by mohly váš život o něco jednodušší. Nástrojem Nissan, budete moci sledovat své elektrické vozidlo na výdrž baterie a předpokládanou driving range přímo z vašeho smartphone, který můžete použít k dálkovému nabíjení Leaf, nebo začít s jejich klimatizace. Nemusí to být tou revoluční aplikace vůbec, ale rozhodně nabízí některé přivítal pohodlí Nissan rostoucí základně řidičů EV. Včera společnost potvrdila, že Autoblog Zelená Leaf prodej "překročil 10.000 značka před pár týdny." Přesná čísla je těžké přijít, kvůli letní prázdniny Japonska, ale Nissan tvrdí, že je 100 procent jisté, že milník byl překročen. Další na řadě: ovládnutí světa.

Nissan Android aplikace vám umožní nabíjet váš Leaf z dálky, dá "snadno" v EV původně objevila na Engadget na Pá. 05.08.2011 09:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Android Společenství | zdroj Android Market , Autoblog zelená | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat