pátek 5. srpna 2011

IOGEAR USB Sdílení stanice připojí k Wi-Fi, řezy šňůru na čtyři ze svých zařízení

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/05/iogear-usb-sharing-station-connects-to-wifi-cuts-the-cord-on-fo/:
Jsi tak na napájecím kabelem gadgets, ale nemůže ospravedlnit nahradit všechny přístroje v domě s dražší bezdrátovou verzi jen proto, že byl na vodítku na USB tiskárnu nebo externí pevný disk, je mírné nepohodlí. My si to, a vypadá to, že IOGEAR dělá taky. Periferní společnosti 4-portový bezdrátový USB sdílení stanice je další s tím spojené gadget s podporou WiFi, takže můžete bloudit daleko od těch stolních zařízení bez přerušení připojení. Kompaktní rozbočovač obsahuje jeden USB 2.0 port na předním a tři na zadní straně, spolu s ethernetový port a bezdrátovou anténu, a je kompatibilní s celou řadou gadgets USB, včetně tiskárny, pevné disky, čtečky paměťových karet, skenery a webkamery . Ach, ale proč by se chcete putovat daleko od webové kamery, ptáte se? Dálkové webovou kameru lze použít jako rychlé a levné systém zabezpečení domácnosti, poskytování přístupu z libovolného místa v rámci bezdrátové sítě. Jistě, může být 100 dolarů zdát jako hodně utrácet na bezdrátový USB hub, ale vzhledem k nákladům na WiFi, který umožňuje čtyř samostatných zařízení, to je asi cesta.

IOGEAR USB Sdílení stanice připojí k Wi-Fi, řezy šňůru na čtyři ze svých zařízení původně objevila na Engadget na Pá. 05.08.2011 03:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj IOGEAR | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat