pátek 5. srpna 2011

Mapnificent představí MHD doba jízdy, je více vzrušující, než se zdá (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/05/mapnificent-visualizes-public-transportation-travel-time-is-mor/:
Mapnificent
Pokud bychom mohli najít v prohlížeči Mapnificient pracoval bez problémů, bychom asi zavolat to největší, co se stane s Google Maps , protože turn-by-turn navigace . I s tím je bolestně pomalý výkon (Firefox) a tendence k havárii (Chrome), jsme stále v lásce. V podstatě to můžete filtrovat a vyhledávat mapy založené na cestování času používání veřejné dopravy. Jeho ideální pro nalezení apartmány s nejkratší dojíždět, veletrh místem setkávání, že vy a přítel může dostat ve stejnou dobu. Je to docela působivé, a pokud jeho tvůrce Stefan Wehrmeyer někdy biče až Mobile App, mohlo by se stát nedílnou součástí našeho arzenálu smartphone. Pro mnohem lepší a důkladné vysvětlení vývojář sám, podívejte se na video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Mapnificent zobrazuje MHD doba jízdy, je více vzrušující, než se zdá (video)

Mapnificent představí MHD doba jízdy, je více vzrušující, než se zdá (video) původně objevila na Engadget na Pá. 05.8.2011 00:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gizmodo | zdroj Mapnificent | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat