pátek 5. srpna 2011

Nové procesory Intel Ultrabook referenční modely by mohly podkopat MacBook Air výrazně

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mZKPEt9aMZA/:
feat1

Když Intel zahájila Ultrabook iniciativu, byli jsme nadšení: full-na notebooku velikosti MacBook Air? Sliby Adamos a řady 9s tančila před očima, sexy, ale předražené. Mohla by tato nová specifikace se ten, který dělá naše Air-třímající přátelé žárlivý?

Bohužel, jen málo ultrabooks se vynořily, a ty, které nejsou opravdu konkurenční pricewise . A právě dnes jsme slyšeli, že Apple je hogging všechny hliníkové , takže lidé budou dělat jejich notebooky z laminátu. Laminátu!

Nedělejte si starosti: Intel je v této věci, a všechno bude v pořádku.

Intel chápe, že ODM vůbec dostat ceny za tisíc dolarů, pokud chtějí konkurovat. Digitimes zprávy , že jsou svolávání zasedání příští týden, aby projednali několik nových standardních kusovníků ve výši $ 500-700 velmi rozumné, a Pokud jsou chytré, s použitím komponent, které výrobci mohou skutečně dostat do rukou.

Tam nebyly žádné demontáže část od části nákladů členění poslední afektovaného chování MacBook, ale předchozí generace bylo odhadnuto, že kusovník poněkud nad $ 700, a protože aktualizace byly poměrně malé (nový procesor, blesk), to je pravděpodobně stále dobrý odhad.

Intel je zaměřená na notebooky 18 mm a 21 mm silné (pro 11-13 "a 14-17" LCD příslušně) provedení s prostorem pro upgrade na jejich nejnovější procesory, až přijde čas. Bez optické jednotky, jeden, který je pravděpodobně větší skok pro uživatele Windows, než jsou uživatelé Mac. Oba by se v závislosti na možnostech, padají nejvíce u ~ 700, který s 25% rezervy a prostor pro montáž a doprava, dá vám pěkně na tisíc dolarů. A to je na vysoké úrovni.

, Kdy budeme skutečně vidět tyto návrhy, je záhadou, já bych asi jako první, aby to Best Buy police bude Ivy Bridge modely na počátku roku 2012. Doufejme, že budeme slyšet více od samotné společnosti, do té doby.



Žádné komentáře:

Okomentovat