pátek 5. srpna 2011

Ach Bože: TouchPad HP 16GB je na Woot pro 379 dolarů

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/AP5Nut5hxXk/:
HP_TouchPad_9_7__16GB_Wi-Fi_tabletms3Detail

Pamatujte si, když jsem řekl, jsem si myslel, HP byla telegrafování jeho prodeje se TouchPad ceny? A jak jsem řekl, že zařízení je 100 dolarů z tohoto víkendu? No buď HP není žádný prodej touchpady vůbec někdy, nebo jsou na některých Quixotic závod ke dnu ve vztahu ke každé jiné tablet venku. Vidíte, Touchpad je 379 dolarů na Woot ráno .

Miluji Woot. Nejlepší nákupní místo vůbec. Ale Woot (obecně) je místo, kde gadgets jít na smrt. To je místo, kde můžete získat 99 dolarů smartphone, že zbytek světa se nechce ani nedokázal výrobní experiment, který nikdo nechtěl koupit. Není to vždy tak (Wine.Woot, například, je pravý opak toho, co jsem popsal: jemně kurátorem, chytrý místo pro dobré víno), ale často to tak.

To znamená, že jasně Woot má nějaký tah a HP, aby jejich zařízení tam je velký problém. Ale obávám se, že tento krok přiměje pomalé a stabilní erozi postav WebOS prodeje. Nechte to na HP, aby nás všechny do další netbook rathole, zlevnění přenosných počítačů s, až se zhroutí pod ním nedokázala přidanou hodnotu.

přes TopolskyCorp



Žádné komentáře:

Okomentovat