pátek 13. května 2011

Shapeways glazované keramiky udělat 3D tisku objekty můžete jíst pryč

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/13/shapeways-glazed-ceramics-make-3d-printed-objects-you-can-eat-of/:
Viděli jsme je vyplivnout efektní skleněné vázy a malé bílé strandbeests , a teď tu věc 3D tvůrci chrlí cutesy sůl a pepřenky. Ty hyper-lesklý bílý králíci snímku nahoře jsou některé z prvních plodí z glazované keramiky, nově ražené potraviny-bezpečný materiál k dispozici od Shapeways. Glazované keramiky jsou vypáleny v peci nebo peci jako tradiční keramika a poté jsou potaženy olovo-bez non-jedovatý lesk - výsledkem je jídlo-safe, recyklovatelný, a tepelně odolná až do 1000 stupňů Celsia. Nový materiál je nyní k dispozici Shapeways návrhářů a bude až do 12. srpna na kterém místě bude společnost rozhodne, zda stojí za to udržet své okolí. Pro tuto chvíli můžete ukojit svůj hlad po 3D tisku lesklé bílé nádobí po kliknutí na zdroj odkaz níže.

Shapeways glazované keramiky udělat 3D tisku objekty můžete jíst off původně objevila na Engadget na Pá. 13 květen 2011 14:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink New York Times | zdroje Shapeways | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat