pátek 13. května 2011

Engadget app pro iPhone a iPod touch aktualizován na 2.2.0, si to nyní!

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/13/engadget-app-for-iphone-and-ipod-touch-updated-to-2-2-0-get-it/:
Ahoj kolegové IOS uživatelů, si myslela, že bychom vás informovali, že app Engadget pro iPhone a iPod touch je nyní aktualizován na verzi 2.2. Co je nového, ptáte se? No, na vrcholu ukrývat výkon vylepší, je tu teď po ruce krajina prohlížecí režim spolu s mnohem lepším sdílením vlastnosti, nebo chcete-li úsporu dobroty pro sebe, pak budete také líbí naše nové "uložit pro pozdější" možnosti Evernote, Instapaper a Read It Later. Přes hlavu na App Store, aby nab čerstvé aktualizaci nyní.

Oh, nebojte se, jsme nezapomněli ani naše kamarády na člunu Windows Phone. Můžeme vás ujistit, že naši vývojáři jsou tvrdé práce na vaření se app Engadget pro Windows Phone 7 stejně jako mluvíme, takže zůstaňte naladěni na oznámení brzy.

Engadget app pro iPhone a iPod touch aktualizován na 2.2.0, si to nyní! původně objevila na Engadget na pá. 13.květen 2011 14:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje iTunes | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat