pátek 13. května 2011

Samsung Infuzi aplikujte 4G recenzi

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/13/samsung-infuse-4g-review/:
Jsme jen dostat do swingu jara, květin a rozkvetlé skeeters kousání, ale už to byl skvělý rok pro Samsung - pokud budeme ignorovat celou věc soudu . Jen před několika týdny společnosti doručen nám naše nejvyšší bodování telefonu Android přesto, Galaxy S II , a zároveň, že telefon nemá objevila na americké pobřeží, byli jsme zdobí Droid Poplatek , který nabízí LTE rychlost, silné životnost baterie, a on-smluvní ceny, která mírně převyšuje jeho design.

Ne tak s firemní poslední útok na americké lodě. Je to Infuzi aplikujte 4G, je to na 199 dolar-smlouvě, a to má rozhodně high-end pocit. Je to dokonce vypadá trochu jako S II - máte-li šilhání. To je jeho vlastní telefon, i když, obří 4,5-palcový displej obrazovky čímž se odlišuje od svých předchůdců, a obří baterii uvnitř dávat to spoustu života. Ale je to opravdu tak dobré, jak to vypadá?

Pokračovat ve čtení Samsung Infuzi aplikujte 4G recenzi

Samsung Infuzi aplikujte 4G přezkoumání původně objevila na Engadget na pá. 13.květen 2011 16:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat