pátek 13. května 2011

Engadget Zobrazit vrátí Pátek 27 květnu - vyhrát vstupenku na nahrávání!

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/13/the-engadget-show-returns-friday-may-27th-win-a-ticket-to-th/:
Po měsíci-dlouhá spánku, Engadget Zobrazit je zpět! Jsme nahrávat ve dvou týdnech, v pátek 27. května v 18:00! Editor-in-šéf Tim Stevens budou spojeny speciálními hosty Justin McElroy a Chris Grant z naší sesterské publikace Joystiq , kteří budou stále nás vyhnali nahoru na E3. Budeme také hovořit síťové neutrality, při pohledu na dav-surfování QWOP Bear, a získání nějaké hands-na čas s indie skříně Babycastle video hry. Jo a tam bude speciální hudební vystoupení Narwhals of Sound , plus dárky a další překvapení! Upřímně řečeno, to může být příliš mnoho zábavy pro jednu show.

Zobrazit Engadget je sponzorován Sprint a bude probíhat v naší nové, komornější studio New Yorku, takže pokud se chcete dostat do, musíte vyhrát lístek předem. Ale nebojte se, pokud se nemůžete dostat tam osobně, budeme mít ke stažení se brzy po nahrávání.

Sprint nabízí také zaručena vstupenky na nahrávání Engadget Zobrazit na prvních 50 příchozích, kteří se text "Engadget" do 467467 nebo zadat on-line! Standardní textových zpráv sazby platí. Klikněte pro oficiální pravidla a uvidíte, jak zadat online.

Pokud žijete mimo tri-oblast státu (NY, NJ, CT), můžete zadat online šanci vyhrát zájezd pro dvě osoby do New Yorku navštěvovat Engadget Show. Standardní textových zpráv sazby platí. Klepněte na tlačítko tady vstoupit.

Zde je všechny podrobnosti, pokud vyhrajete vstupenku:
  • Akce je všechny věkové kategorie
  • Budeme otevřít dveře a začít sezení v 17:15 27. května a nahrávání začne v 18:00. Budeme zavírat dveře na 17:50.
  • Prosím přineste s sebou průkaz totožnosti s fotografií, kde si vyzvednou lístek
  • Přehlídka délka je asi hodinu
Pokud jste členem média, která si přeje účastnit se, prosím, kontaktujte nás na adrese: engadgetshowmedia [at] Engadget [dot] cz a my se pokusíme vyhovět vám. Všechny ostatní non-média dotazy lze zasílat na adresu: engadgetshow [at] Engadget [dot] cz.

Přihlásit se na výstavu:

[ iTunes ] Objednejte si zobrazit přímo v iTunes (M4V).
[ Zune ] Přihlásit se na výstavu přímo v Zune Marketplace (M4V).
[ RSS M4V ] Přidat Engadget Zobrazit krmiva (M4V) do vašeho agregátor RSS a mít ji vydal automaticky.

Engadget Zobrazit vrátí Pátek 27 květnu - vstupenka do nahrávat! Vyhrát původně objevila na Engadget na pá. 13.květen 2011 14:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat |

Žádné komentáře:

Okomentovat