pátek 13. května 2011

Google I / O faux pas: 10,1 Galaxy tab Limited Edition nebude fungovat s OS X, Windows použitelnost je flekatá

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/13/google-i-o-gaffe-galaxy-tab-10-1-limited-edition-wont-work-wit/:
Víte, co je v pohodě? Rozdávat 5.000 Android tablets na vaši nejvěrnější vývojářů v Google I / O . Víš, co to není v pohodě? Rozdávat 5.000 Android tablets, které nemohou mít soubory naloženy na ně. Věřte nebo ne, to je přesně to, co se stalo tento týden na I / O konference, kde hordy vývojáři byly předány Galaxy tab 10,1 Limited Edition , které nelze v současné době rozhraní s OS X, a napínavá času dělat, aby se s Windows 7. Během naší počáteční náhled Beta hudby , jsme si všimli, že naše MacBook Pro (OS X 10.6) by se vlastně uznat tablet, a to i po instalaci Android File Transfer. Vzhledem k tomu, že jsme neměli skutečně potřebují, je funkce pro účely uvedeného článku, jsme se hodil ji na vedlejší kolej.

Pro ty, kteří neví, Android File Transfer je malá aplikace, která je nutné pro přenos obsahu mezi OS X a Android 3.0. Avid uživatelů Froyo a Gingerbread může být zděšen, že jakékoli zařízení, které si kupují Honeycomb bude vyžadovat software pro rozhraní s tím, ale hej - tam to je. V každém případě, zdá se nám, že na nejnovější verzi OS Android File Transfer nezahrnuje ID zařízení pro Samsung dosud nevydané karty 10,1, pokud budete připomenout, standardní edice ta věc je ne kritizovaný hit spotřebitele ruce až do června 8th. Bez ohledu na to, co triky jsme se snažili (instalace verze Mac Mini Kies, například), my jsme nemohli dostat jediný Apple v naší stáje, aby uznaly věc. V jednom případě, Mac viděn zařízení jako "Samsung Modem" v rámci sítě panelu - to je tak blízko, jak jsme mohli přijít k získání dvou až prolíná. AllThingsD 's Ina Smažený řekla, že její Tab 10,1 LE byl jen rozpoznán jako kamera-jako zařízení v Aperture.

Více než na straně Windows, to jsou jen nepatrně menší hrozné. Měli jsme několik políček Wintel úplně odmítají hrát pěkný s touto "tajemnou USB zařízení", zatímco jiní potřeba více restartuje a řidič hledajícím, aby nakonec jej připojit jako externí paměťové zařízení - a to pouze s USB ladění zakázáno. Vzhůru je, že ti s trpělivostí (a Windows 7 souprava) se mohou těšit na jedinou metodu převodu, ale je to určitě méně než ideální.

Jsme domnívat se, že Google vaření novou verzi Android File Transfer, jak mluvíme, že se postaráme o problémy s kompatibilitou, doufejme, že dlouho předtím, než spotřebitelé začít vidět tyto začátkem června. Ale pro vývojáře v tady a teď? Stop plýtvání odpoledne se snaží zjistit, proč se vaše Mac prostě nebude spolupracovat, a dát Win7 že systém trochu lásky.

Google I / O faux pas: Galaxy tab 10.1 Limited Edition nebude fungovat s OS X, Windows použitelnost je flekatá původně objevila na Engadget na pá. 13.květen 2011 15:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Žádné komentáře:

Okomentovat