pátek 13. května 2011

Funkce: chapadlovitý, chapadlovitý!

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/OB5s5h1yapo/tentacular-tentacular.ars:

Jako tým Ars svolá na dva dny jednání v Chicagu, jsme sahá do minulosti, aby vám některé z našich oblíbených články z let předešlých. Tento kus předtím běžel na 1. dubna.

Kdo potřebuje další předvídatelně lame falešné zprávy příběh oživit jejich 1.dubna? Ne Cthulhu, zvíře pravěkého noční můra, která klesla o naše kanceláře v Chicagu pár týdnů zpět s návrhem jsme nemohli odmítnout.

"Falešné zprávy IS SO 2007," řekl jeho hlas, jak se ozýval po celém uvnitř mého mozku pánev. Cthulhu byl lenošení na náhradní křeslo, které nikdo nemá, protože měli odvahu posadit se, zapálil doutník oháněl v jedné chapadlo, jak mluvil. "Přemýšlím:.. Něco úžasné, hrát ME s možnostmi A VÍCE zakončení."

"Stejně jako jakési interaktivní text dobrodružství jsme všichni jako děti číst?" Zeptal jsem se.

"Ano, ale jedním pro dospělé-UP mágů, která se koná ve Vegas a FUNKCE KABINY BABES, šílenství, a perspektiva ÚKLID OUT MY chapadlo JAM pro celou věčnost. TAKÉ, SINGING David Pogue. A Sergey Brin na sobě jetpack."

"Je to, ehm, zní, jako byste si to všechno naplánoval."

Cthulhu utrhl balicího papíru složku někde v non-Euclidean geometrie jeho manbag a hodil ji na stůl s žuchnutím.

". 20.000 SLOVO úžasné Nemáte ještě SE, že mi zaplatí I Just Wanna expozice, takže jsem se můžete setkat KUŘAT Už jste někdy byli TO R'YLEH jediné slovo:..?. Nudné"

Jsem listoval skript-ani z poloviny špatné pro něco, co napsal o tvora, který strávil tím, že všichni spolehlivé účetnictví, většinu svého času mrtvý, ale snění.

"Podívejte se, nemohu dělat žádné sliby. Přemýšleli jsme o spuštění Ben epos faux přezkoumání Duke Nukem Forever znovu ... "

"LAME." Cthulhu posunul v křesle, zanechání stop slizu na sedadle. "To je lepší. TAKÉ, nebudu HODY NA mozek, pokud spustíte DŮL místo."

A opravdu-kdo by mohl argumentovat, že s logikou?

Chapadlovitý, chapadlovitý!

"Co je to s kejklíři a slaninou?" ptáte sami sebe, jak si stojí právě mimo hlavní výstavní síň Opulentium Royale, Las Vegas 'nejnovější pomník přebytek.

Postavený ve tvaru masivního 1950 je UFO, hotel dřepne na jeho kousku pouště jako tajuplné kovové pupínek, jeho otočné kopule bydlení překvapivě dobrý steakhouse. Opulentium má všechno diskriminační cizinec abductee mohl chtít, kromě anální probings-i když jste strávili předjitřním hodin se dozvěděl, že na zasedání baccaratu mohl produkovat podobný pocit naprosté porušení.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat