pátek 13. května 2011

Barnes a Noble koutek Android app nyní podporuje časopisy, tablets, váš Cosmo posedlost

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/13/barnes-and-nobles-nook-android-app-now-supports-magazines-tabl/:
Barnes a Noble kout aplikace pro Android právě dostal trochu víc koupelna-přátelský. Včera představila společnost update, který podporuje časopisy o zařízení s operačním systémem Android 2.1 nebo vyšší, který umožňuje uživatelům přihlásit se k odběru publikací a stahovat jediné otázky přímo z jejich tablets. Jakmile aktualizujete, zjistíte nové časopisy oddíl v app je obchod, kde si můžete zakoupit, stáhnout a přečíst na vaše srdce touží. Tato aktualizace rovněž náplasti až několik chyb pro HTC Thunderbolt , přidává podporu pro uživatele na tablet Honeycomb a měl by pomoci přílivu nám přes až později v tomto měsíci, kdy B & N může nebo nemusí oznámit ještě něco většího. Úplné PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Barnes a Noble koutek Android app nyní podporuje časopisy, tablets, váš Cosmo posedlost

Barnes a Noble koutek Android app nyní podporuje časopisy, tablets, váš Cosmo posedlost původně objevila na Engadget na Pá. 13.květen 2011 12:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Android Centrální | zdroje Android Market , BusinessWire | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat